Over Ons

Over ons
Wij zijn een jong bedrijf en bezeten van voetbal. En dan niet alleen van het spelletje, maar ook van het ronde ding zelf. Alle ballen die je in onze webshop vindt zijn van uitstekende kwaliteit. Je hebt bij ons de keuze uit een ruim assortiment met alleen de allerbeste voetballen. We staan voor goede service en snelle levering.

Snelle levering
We benaderen iedere bestelling van een klant als een voetbalwedstrijd. Jij verricht zelf de aftrap door een bestelling te plaatsen. Wij staan voor snel én verzorgd voetbal. We streven er altijd naar om de bal zo snel mogelijk voor de goal te krijgen en zo fraai mogelijk af te ronden. Door deze insteek heb je je bestelling doorgaans binnen twee tot drie dagen in huis.

Goede service
We vinden het ontzettend belangrijk dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Daarom zijn opmerkingen en vragen altijd welkom. We streven naar de allerbeste service, maar mocht je onverhoopt toch een klacht hebben, laat het ons dan meteen weten. We nemen dan binnen 24 uur contact met je op om een oplossing te bespreken.