Nike voetballen

Nike voetballen
Nike is één van de grootste en bekendste fabrikanten van sportartikelen ter wereld. Iedereen kent natuurlijk het wereldberoemde logo, de swoosh. Dit logo alleen al staat garant voor topkwaliteit. Het meest bekend zijn natuurlijk de schoenen en kleding van Nike. Wereldberoemde voetballers als Anders Iniesta, Didier Drogba, Wayne Rooney en onze eigen Wesley Sneijder worden door het merk gesponsord. En ook grote voetbalclubs als FC Barcelona en Manchester City hebben een contract met de fabrikant.

Clubeditie voetballen
Dat betekent dat deze en vele andere grote voetbalclubs ook spelen en trainen met voetballen van Nike. Voor jou als fan zijn deze voetballen ook te koop. Het zijn speciale clubedities van de bekende modellen. Ze zijn voorzien van het logo en de clubkleuren van het team. Dus als fan kun jij altijd voetballen met dezelfde bal waar ook jouw helden dagelijks mee spelen.

Nike Strike
De Strike is een van de topmodellen van Nike. Deze bal heeft een versterkte rubberen binnenbal voor een extra goed balgevoel. De buitenkant is voorzien van structuur door speciale groeven, waardoor je het beste mogelijke balcontact krijgt. Hij is voorzien van prachtige, opvallend contrasterende graphics, waardoor je hem nooit uit het oog verliest.

Ordem en Duro
De Ordem heeft een gelaste buitenbal van synthetisch leer voor het ultieme balgevoel. Ook deze voetbal is voorzien van kleurcontrast, wat het gemakkelijker maakt om altijd ‘het oog op de bal te houden’. Het is de officiële wedstrijdbal van onder andere de Premier League.

Een ander bekend model van Nike is de Duro. Deze is er in verschillende varianten, zoals een model dat speciaal ontwikkeld is voor kunstgras en één die in het bijzonder geschikt is voor gebruik in de zaal, vanwege de lage stuit.

Voetballen van Nike zijn in onze webshop te koop in alle standaardmaten. Je krijgt standaard een garantie van twee jaar op stiksels en vorm.