Derbystar voetballen

Derbystar voetballen
Derbystar is een van de sponsors van de KNVB. De ballen van dit merk worden dan ook door heel veel Nederlandse voetbalclubs gebruikt voor zowel de trainingen als de wedstrijden. Jij als particuliere voetbalfan hebt echter ook een zeer ruime keus uit voetballen voor de zaal, voor op gras of voor op kunstgras. Ook zijn er speciale Derbystar wedstrijdballen te koop, die ook door de clubs uit de Eredivisie worden gebruikt. Jij kunt dus met dezelfde bal spelen als je helden die je ieder weekend aanmoedigt.

Alle gangbare maten
Je kunt voetballen kopen in alle maten. Dus voor iedere leeftijdscategorie kun je een Derbystar voetbal vinden in de voor die klasse geadviseerde afmetingen. De meest verkochte trainingsbal is de Derbystar Classic. Als wedstrijdbal wordt vaak gekozen voor de Prof 2 Gold, de Diamond of de Brillant. Voor junioren wordt de Classic Light geadviseerd en voor de echte kleine spelertjes de Classic Super Light.

 Topkwaliteit voor alle omstandigheden
Voetballen van Derbystar zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig PU-materiaal. Hierdoor zijn ze zeer stabiel, zodat je de ballen altijd maximaal kunt controleren. Ze zijn zowel bij hoge als bij lage temperaturen prima te gebruiken en ook in de regen kun je gewoon door blijven voetballen: ze zijn namelijk waterafstotend. Bijzonder geschikt dus voor voetbal in ons onvoorspelbare Hollandse klimaat.

Grote keuze in onze webshop
Je hebt een ruime keuze uit diverse kleuren en designs. De meest gangbare kleur is wit, maar je kunt ook kiezen voor wit in combinatie met bijvoorbeeld rood, blauw of goud. Behalve dat deze ballen gewoon heel fraai zijn om te zien, zijn ze ook beter zichtbaar bij regenachtig of mistig weer of bij slecht licht. In onze webshop vind je een groot aanbod Derbystar voetballen. Voor elke ondergrond, alle maten en vele kleuren: bij ons slaag je gegarandeerd.