Adidas voetballen

Adidas voetballen
Het Duitse sportmerk Adidas staat als sinds jaar en dag bekend om hoge kwaliteit en modieuze uitstraling van zowel de kleding en schoenen als de accessoires die men maakt. Ook hun voetballen zijn van absolute topkwaliteit. Het is niet voor niets dat grote voetbalclubs als Manchester United, Bayern München, AC Milan en Real Madrid zich door de firma laten sponsoren. Ook spelers als Lionel Messi, Arjen Robben, Thomas Müller en Gareth Bale staan op de lange lijst met topsporters die hun naam graag aan Adidas verbinden.

Officiële wedstrijdballen
In het voetbal is Adidas al jarenlang de leverancier van de officiële wedstrijdballen voor het Europees Kampioenschap en het Wereldkampioenschap. Zowel in de kwalificaties als op de eindrondes wordt met speciaal ontworpen ballen van dit merk gevoetbald. Maar ook in de Champions League en Europa League wordt met ballen van Adidas gespeeld. Wanneer je dus een voetbalwedstrijd op televisie kijkt, zie je heel vaak een bal van dit merk over het veld rollen.

Ruime keuze Adidas voetballen in onze webshop
Deze ballen zijn ook voor jou gewoon te koop. In onze webshop vind je een ruime keuze aan wedstrijdballen van Adidas. Voor iedere editie van een van de genoemde toernooien wordt weer een nieuwe bal ontwikkeld, elk van de allerhoogste kwaliteit en met een geheel eigen, modieuze uitstraling. Dat zijn dus echte verzamelobjecten. Je kunt bij ons bijvoorbeeld de Beau Jeu van het EK in Frankrijk en de Brazuca van het WK in Brazilië bestellen.

De ultieme klassieker: Adidas Tango
Ben jij eerder op zoek naar een bal met een klassiek uiterlijk, dan is de Tango waarschijnlijk echt de bal voor jou. Dit was de officiële bal van het WK 1978 en tot op de dag van vandaag de populairste en meest verkochte voetbal uit de geschiedenis. Iedereen kent wel het klassieke zwart witte ruitpatroon van deze geweldige voetbal. Hele generaties hebben er mee op straat of bij de plaatselijke voetbalclub gevoetbald. Ook dit stukje jeugdsentiment vind je in onze webshop.